Aarhus City Lab

Deleøkonomisk Folkemøde

Den 21. august afholdes Deleøkonomisk Folkemøde 2017.

Deleøkonomisk Folkemøde 2017 bliver afholdt som et led i, at Aarhus er forsøgsby for deleøkonomi i 2017. Det finder sted på Søren Frichsvej i Aarhus C i samarbejde med Givismevejen d. 21. august fra kl. 9.30. Folkemødet samler erhvervsliv og privatpersoner i alle aldre. Det bliver en dag i uformelle rammer og fyldt med væsentlige temaer og debattører, sjove aktiviteter og spændende oplæg, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål vedrørende deleøkonomi og blive klogere på, hvilke muligheder deleøkonomien giver samfundet.

 
Formål

Deleøkonomi kan være et redskab til at fastholde og udvikle et bæredygtigt velfærdssamfund og kan samtidig bidrage til vækst og udvikling i Danmark. Det er blandt andet det, folkemødet skal belyse. Folkemødet skal gøre deleøkonomi håndgribelig og konkret for borgere og virksomheder, undersøge hvordan vi kan realisere potentialerne i form af partnerskaber og modeller, udfordre eksisterende praksis og vise konkrete eksempler på nye handlemåder via aktiviteter og workshops. Deleøkonomisk Folkemøde er et Smart Aarhus-projekt, der sikrer en bæredygtig udvikling i Aarhus Kommune.

 
To spor

Der vil være et konferencespor og et folkemødespor:

  • Konferencedelen har et nationalt fokus og vil gennem forskellige keynotes og debatter sætte fokus på deleøkonomien.

  • I folkemødesporet vil der være en række aktiviteter såsom en mindre debatscene, streetfood, installationer, byttemarked, samt mulighed for at afholde møder og workshops.

Følg Deleøkonomisk Folkemøde på Facebook, Twitter og deltag i begivenheden og kontakt Line Gerstrand, lgk@aarhus.dk, hvis du har spørgsmål eller vil bidrage til udviklingen af det endelige folkemøde som virksomhed eller privatperson. Folkemødet forventes at være en årligt tilbagevendende begivenhed.