Aarhus City Lab

Aarhus Kommunes første medborgerskabspolitik er nu i høring

Siden den 21. september har Aarhus Kommunes første medborgerskabspolitik været i høring, og frem til den 15. november 2015 har du stadig mulighed for at afgive dit eget høringssvar.

 

Sådan er høringsforløbet

Frem til den 15. november har du mulighed for at blive hørt, hvis du følger instruktionen HER. Derefter vil medborgerskabsudvalget behandle alle høringssvarene den 7. december. Når alle høringssvarene er behandlet vil Byrådet behandle det endelige forslag til Aarhus første politik for aktivt medborger skab, i december og januar.

 

Medborgerskabspolitikken

Politikken er udarbejdet i samarbejde med over 700 borgere, og både uddannelsesinstitutioner, virksomheder, foreninger, fællesråd, politikere, ledere og medarbejdere i Aarhus Kommune har taget del i udviklingen.

Formålet med politikken er at skabe en kort og læsevenlig politik, der sætter ramme og retning for hvordan fællesskabet og velfærdssamfundet i Aarhus kan fastholdes og styrkes.

 

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at læse mere om Aarhus Kommunes medborgerskabspolitikken, så kan du læse udkast til politikken HER.