Aarhus City Lab

Airbnb chef skal føre den aarhusianske startup Reshopper ud i verden

Airbnb chef skal føre den aarhusianske startup Reshopper ud i verden

Deleøkonomi er et af de centrale emner for Smart Aarhus, og derfor synes vi, at det er rigtig spændende at Aja Guldhammer Henderson skal være COO i aarhusianske Reshopper. Aja Guldhammer Henderson er nemlig en yderst erfaren kvinde inden for deleøkonomi, da hun kommer fra en stilling som nordisk chef i Airbnb.

 

Deletanken har været absolut central i mit arbejde de sidste fire år, og jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde med Reshopper, som i dén grad bygger videre på tanken om at dele ressourcer. Det har altid været vigtigt for mig, men efter jeg selv er blevet mor, giver det kun endnu mere mening", forklarer Aja Guldhammer Henderson om sit skifte fra Airbnb til Reshopper.

 

"Jeg har brugt de sidste fire år på at rodfæste en amerikansk startup i Skandinavien og Holland, og nu kan jeg mærke, at tiden er moden til at prøve kræfter med en dansk startup. Jeg glæder mig virkelig til at føre en rigtig god dansk idé ud i verden. Jeg tror, der er brug for at sprede det danske syn på genbrug og den stærke tradition for at dele goder. Reshopper er intet mindre end genial for børnefamilier, uanset hvor i verden man er”, udtaler Aja Guldhammer Henderson.

 

Du kan desuden møde Aja Guldhammer Henderson og andre deleøkonomieksperter i forbindelse med Iværksætterprisen d. 27/4