Aarhus City Lab

Design Walks under Internet Week Denmark 2015

Er du interesseret i design og arkitektur i praksis? Vil du gerne have indblik i hverdagen hos nogle af Aarhus’ største designere, arkitekter og modehuse, og samtidig få en unik mulighed for at udvide dit netværk?

Så tag med, når Design Walks Aarhus arrangerer en rundtur blandt nogle af de største designere og arkitekter i Aarhus d. 2. juni i forbindelse med Internet Week Denmark. I deres eget kontors intime omgivelser vil de kreative kræfter selv fortælle om at starte sin egen virksomhed, deres arbejdsmetoder, inspirationskilder, stilistiske kendetegn og meget mere.
Den grundlæggende idé i Design Walks er at give deltagerne et unikt indblik i designeres og arkitekters arbejde og skabe personlig kontakt mellem de professionelle i branchen og interesserede borgere. Konceptet, der startede i Bratislava i Slovakiet i 2012, har nu spredt sig til flere europæiske byer, og der vil i år være Design Walks i Wien, Prag, Krakow og naturligvis – Aarhus.

Design Walks Aarhus inviterer dig indenfor hos virksomheder, der har deres rødder i Aarhus, men som også har slået igennem på den internationale scene. Du kan blandt andet møde folkene bag HelloMonday, DesignIt, SHL architects, Cebra, Arkitema, Kollison, RoboCat, 1508 studio, Culture Works, Spring/Summer, M2Film, Creuna, JaFilm og flere til. Udover at blive klogere på den daglige gang på de kreative arbejdspladser, er formålet også at skabe muligheder for netværksdannelse for deltagerne.