Aarhus City Lab

Få inspiration til at bruge offentlige data i din forretning

Få inspiration til at bruge offentlige data i din forretning

D. 7 april inviterer Open Data Aarhus og Innovationsnetværk Service Platform dig til et inspirationsarrangement, hvor der stilles skarpt på, hvordan du i fællesskab med offentlige institutioner kan fremme anvendelse af og værdiskabelse med open data.

Dagen vil starte med introduktioner til open data og datadrevet forretningsudvikling. Herefter vil der være caseoplæg fra virksomheder, der arbejder med og skaber værdi fra open data. Afslutningsvis vil der være en Data-markedsplads, hvor det er muligt at møde kommunens dataudbydere og have en dialog om muligheder, ønsker og ideer til fremtidens open data-samarbejde.

Gratis data

Aarhus Kommune og en lang række offentlige institutioner stiller store mængder af data gratis til rådighed for dig. Der er altså stor mulighed for at kunne udbytte potentialerne i open data, hvad end du ønsker at bruge det som råstof til innovation af nye produkter, markedsføring, beslutningsstøtte og eller noget helt fjerde. Formålet er nemlig at give dig mere muligheden for at forvandle data til nye services og applikationer, og dermed skabe merværdi ud af de mange data, der i forvejen indsamles i kommunen.

Er du interesseret i at deltage?

Vil du læse mere om eller tilmelde dig inspirationsarrangementet, så klik her