Aarhus City Lab

Fremtidens GPS flytter ind i Aarhus by − kom til informationsdag og hør mere

123

Billede: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

I anledningen af at forsknings- og innovationsplatformen, TAPAS, i november står klar, inviterer Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) til informationsdag d. 23. oktober på Aarhus Rådhus. Eventet er for dig og din forretning, så du kan blive klogere på, hvordan TAPAS kan anvendes på dit forretningsområde.

TAPAS består af højteknologisk referenceinfrastruktur i Aarhus, som forbedrer og præciserer kvaliteten af satellitsignaler i byområdet. Dermed tilbydes markedet en frit tilgængelig platform, der testes gennem virkelighedsscenarier, hvilket garanterer anvendelighed uden for laboratoriet.

Med informationsdagen sigtes der mod at samle interesserede parter fra ind- og udland, som kunne have interesse i at teste teknologiske muligheder for positionering i realtid. SDFE vil med TAPAS tilbyde erhvervsliv, forskningsområder og myndigheder muligheden for at arbejde innovativt med teknologi, der er afhængig af præcis positionering. Designet af TAPAS er fleksibelt, så det kan tilpasses brugerspecifikke testkrav.

Det er i udgangspunktet gratis at være bruger af TAPAS, og du kan læse mere om projektet i Aarhus her. Informationsdagens program finder du her.