Aarhus City Lab

NRGi tildeler igen millioner til grønne projekter i Østjylland

Det østjyske energiselskab, NRGi

Det østjyske energiselskab, NRGi, opfordrer igen østjyderne til at ansøge midler til smarte, grønne ideer og projekter, der gør forsyningsområdet bæredygtigt og energivenligt.

Som et led i den årlige udbetaling af rabat, er NRGi klar med en pulje på to mio. kr., som selskabets andelshavere kan ansøge om at få del i til smarte projekter og ideer, der gør forsyningsområdet omkring Østjylland grønnere og mere bæredygtigt. Ambitionen er fortsat at sænke energiforbruget og gøre livet smartere og mere enkelt for borgere i og uden for byerne.

17 projekter modtog støtte i efteråret

I efteråret gennemførte energiselskabet første runde af puljen, hvor der blev uddelt i alt fire millioner kroner fordelt på 17 forskellige projekter.

”Vi var ovenud begejstrede for de mange gode ideer og ansøgninger, vi modtog i forbindelse med efterårets afvikling af værdipuljen. Derfor opfordrer vi igen vores andelshavere om at søge støtte til deres egne bæredygtige projekter, så de er med til at sætte den grønne kurs for Østjylland og omegn,” fortæller formand for NRGi, Eva Ryberg.

Sådan søger du finansiering

Man skal være andelshaver i selskabet og have en elmåler fra NRGi for at komme i betragtning til støtte. Både privatpersoner, offentlige og private virksomheder samt foreninger og organisationer kan søge både hel- og delfinansiering til projekter, der bidrager til den bæredygtige udvikling. Fristen er den 17. maj 2017.

Læs mere om mulighederne for at ansøge her eller kontakt Anders Rasmussen anra@nrgi.dk / tlf. 25 35 74 49 for mere information.