Aarhus City Lab

Open Data DK afholder inspirations- og dialogkonference 29. november

Open Data DK holder inspirations- og dialogkonference den 29. november i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Danske Regioner og KL, hvor de inviterer alle interesserede offentlige instanser til at komme og diskutere brugen af åbne, offentlige data.

Formålet med konferencen er at skabe dialog mellem dataejerne - de offentlige myndigheder - og databrugerne og andre datainteresserede. For deltagerne vil der være mulighed for dialog, vidensdeling og samarbejde på en workshop, samt høre oplæg fra bl.a. LassoX, Deloitte og Fødevarestyrelsen. Konferencen skal inspirere til at arbejde med åbne data og fritstille flere.

På konferencen vil der være to temaspor. De kommer til at have fokus på henholdsvis fødevarer og landbrug og transport og mobilitet. Der vil i temasporene være forskellige oplæg samt tid til drøftelse og debat blandt deltagerne. 

Der vil også være en datacafé, der har fokus på at skabe en dialog mellem dataejere og datainteresserede. Den kommer til at foregå ved, at en række dataejere står klar ved borde, og deltagerne får mulighed for at gå rundt og tale med dem om deres data. Scenen bliver sat for dialog, videndeling og samarbejde

Målgruppen er offentlige myndigheder, virksomheder, iværksættere m.fl., der har en interesse i at fritstille eller anvende åbne offentlige data, og den finder sted i Odeon i Odense og varer fra 9.30-15.00 den 29. november. Man kan tilmelde sig her.