Aarhus City Lab

Tag et billede og tag del i byudviklingen

I forbindelse med EU-projektet OrganiCity, som Smart Aarhus deltager i, skal vi indsamle borgernes syn på deres liv i Aarhus for senere at bruge denne viden til at udvikle Smart City løsninger i overensstemmelse med borgernes behov.

Derfor beder vi om din hjælp over Instagram. Alt du skal gøre er at tage et billede et sted i Aarhus, hvor du synes, noget fungerer rigtig godt - eller rigtig skidt. Tilføj en kort beskrivelse, hvor du beskriver hvorfor du har valgt det pågældende sted og anvend ‪#‎OrganiCityAarhus‬

Månedens bedste billede vinder to adgangsbilletter til Aros. Der bliver udtrukket en vinder for juli, august og september måned. Man må gerne deltage flere gange. Vinderen bliver kontaktet over direct message på instagram.

Ved at deltage giver du projektet lov til at re-poste dit billede - enten her på Instagram eller på andre medier. Der vil naturligvis altid linkes tilbage til dig.

 

Fortæl din hverdagshistorie
Du kan også bidrage til vores forståelse af hverdagslivet i byen ved at deltage i et fokusgruppeinterview. I grupper på 5-8 personer vil I skulle dele historier og fortællinger om jeres liv i byen.

Som udgangspunkt er vi interesserede i at have en bred repræsentation af borgere med i vores fokusgruppeinterview, og derfor er vi interesseret i at høre fra dig, uanset køn, alder, beskæftigelse eller boform. Interviewet vil vare halvanden time og finde sted på Dokk1 i Aarhus Ø. Som tak for din hjælp får du 2 entrébilletter til Kunstmuseet ARoS. Undervejs i samtalen vil der være let forplejning.
Interviewene afholdes af fire omgange på følgende tidspunkter:

• Gruppe 1: Tirsdag d. 18. august kl. 10.00 - 11.30
• Gruppe 2: Tirsdag d. 18. august kl. 16.30 - 18.00
• Gruppe 3: Torsdag d. 20. august kl. 10.00 - 11.30
• Gruppe 4: Torsdag d. 20. august kl. 16.30 - 18.00

For at deltage skal du blot kontakte Michelle Bach på tlf: 41856641 eller sende hende en mail på: mbm@aarhus.dk. Her skal du oplyse, hvilket tidspunkt du ønsker at deltage i. Du er også velkommen til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål til fokusgruppeinterviewene eller projektet.
Vil du vide mere om projektet OrganiCity, kan du læse om det på vores hjemmeside: www.organicity.eu. Det er ikke en forudsætning at have læst om projektet for at deltage.