Aarhus City Lab

Vind 100.000 kr. ved at skabe værdi gennem Open Data

Challenges Open Data

Inddragelsen af åbne offentlige data i små og mellemstore virksomheders forretningsudvikling indeholder et enormt potentiale. Det giver virksomhederne muligheden for at videreudvikle deres nuværende forretning, eller udvikle helt nye forretningsmodeller. Derfor giver Erhvervsstyrelsens Challenge dig muligheden for at vinde 100.000 kr. samtidigt med at du hjælper SMV’ere, med at skabe værdi af Open Data.

 

Stigende mængder data

Dansk erhvervslivs stigende digitalisering betyder en stigende mængde data, og især offentlige data kan bidrage til skabelsen af nye forretningsmodeller og vækst i virksomheder, hvis det udnyttes optimalt. Derfor vil Erhvervsstyrelsen støtte udviklingen af et marked for værktøjer, som gør det lettere for virksomheder uden egne dataspecialister at anvende Open Data i deres forretningsudvikling.

 

Værdiskabelse gennem Open Data

Samtidigt med at du får lov at prøve kræfter med et uopdyrket marked, så får du muligheden for at vinde 100.000 kr. og få en unik eksponeringsmulighed af din løsning. Der er officiel åbning for Challange den 19. oktober 2015, og de fem bedste besvarelser vil herefter blive offentliggjort den 20. november.

 

Vil du vide mere om Challenges, og hvordan du kan deltage, så klik HER.