Sleep in the City – et samarbejdende kunstværk

Smart Aarhus er stolte af at kunne afsløre, at vi i samarbejde med artisterne Virgile Novarina og Walid Breidi vil skabe et originalt kunstværk, der skalafvikles under IoT Week i Aarhus, i juni 2019.

Walid og Virgile ønsker at skabe en drømmende atmosfære i byens nattetimer ved at fremvise videoer af byen taget i dagtimerne, projekteret op på skærme forskellige steder i byen, hvor billederne genskabes i real-tid på baggrund af hjernebølger fra sovende ved at bruge internettet og Smart City-data.

På den måde komponeres kunstværket gennem: interaktive videoklip, søvndata fra en gruppe ”Smart Sleepers” og fra artisten Virgile Novarina, open city data, og desuden gør internettet det muligt at kombinere alle disse elementer til ét kulminerende performance-kunstværk under titlen ”Sleep in the city”.

Artisterne inviterer borgerne til at reflektere over betydningen af søvn i det moderne byliv og internettets rolle i deres liv.

 

Brug det interaktive kort til at finde dine yndlingssteder i Aarhus. Læs mere i sidebarens menu-link ”deltag” for at finde ud af, hvordan dit yndlingssted kan blive en del af kunstværket.

 

  Aarhus City Lab