Aarhus City Lab

Endelige program for "High Tech - Human Touch" på plads

I takt med at den digitale og teknologiske udvikling sætter sit præg på samtlige brancher og organisationer, er der et stadigt større fokus på, hvad automatisering og kunstig intelligens egentlig betyder for vores arbejdsmarked og fremtidige kompetencebehov. Er der nok jobs til os alle og hvad skal vi kunne i fremtiden?

Netop det spørgsmål vil More Creative og Aarhus Universitet forsøge at besvare på konferencen  "High Tech – Human Touch", der finder sted i Aarhus d. 7. december.

Konferencen High Tech – Human Touch sætter spot på fremtidens kompetencebehov i en digital tidsalder. I løbet af dagens program udfordres en lang række eksperter, tænkere og praktikere til at give bud på, hvorfor de humanistiske, kreative og sociale kompetencer er afgørende komponenter for fremtidens vækstskabelse, iværksætteri og erhvervsudvikling.

På konferencen kan man opleve spændende profiler fra ind- og udland fra både erhvervslivet og universitetsverdenen. De vil inspirere med deres erfaringer og ikke mindst dele deres viden om fremtidens virksomheder og arbejdsmarked. Man kan høre oplæg fra ledende profiler fra bl.a. LEGO, GoMore, University of California og mange flere. 

Alle kan deltage. Konferencen er nemlig gratis.

Det er værd at bemærke, der allerede er over 300 deltagere, og der er rift om de tilbageværende pladser!