Aarhus City Lab

Skal dit event være en del af Internet Week Denmark?

Internet Week Denmark er en festival i Aarhus, der gør os klogere på den digitale verdens mange muligheder. Du kan selv bidrage med et event i den ugelange festival fra 2.-6. maj i og omkring Aarhus.

Internet Week Denmark hylder den digitale udvikling, og viser hvordan teknologi og internettet forbedrer vores hverdag. Men der debatteres også samfundsmæssige og etiske udfordringer ved digitalisering og nye teknologier. Årets overskrift er: "Where does Technology take us?", og vi glæder os til en uge med livlige debatter og diskussioner. Der vil være over 100 events, eksempelvis: "Data – good or evil?" som man kan læse mere om det foreløbige program her .

Festivalen er baseret på crowdsourced arrangementer. Det betyder, at virksomheder,uddannelsesinstitutioner, netværk og individer bidrager ved at være værter for arrangementer i løbet af festivalen. Det resulterer i en uge med videndeling, læring, sociale arrangementer og nye professionelle bekendtskaber.

Der har du nu også muligheden for at bidrage til arrangementet, og hvis du synes, der mangler noget kan du tilmelde dit foredrag, event eller workshop ved at logge ind her.